Oroad av informationsfloden, för du kan inte strunta i den. Du vill ta del av allt. Och allt bara fortsätter hända! Ta ett djupt andetag och ägna dig sen bara åt det du tycker är allra viktigast. Om jobbet du har är konventionellt är dina fritidssysslor avancerade.
Lämpliga yrken: Projektledare på reklambyrå, Underbetald i TV-branschen, Underhållare. /Minty
Du är trygg i mitten, men du drar lite åt det mer okonventionella hållet. En balanserad livsföring med inslag av individualism och spänning. Du vill absolut ha nya upplevelser, men bara på därtill avsatt tid. Du har lätt att bli anställd.
Lämpliga yrken: Sommelier, Inredare, Arbeta till sjöss.
En sommelier är idag den person som ansvarar för dryckerna på en restaurang. Sommelieren sköter inköp, gör vinlistor och hjälper kunderna att välja ett vin som passar bra till maten. I Sverige finns det fyra utbildningar där man blir diplomerad sommelier. På Restaurangakademien, på Restauranghögskolan i Grythyttan, Malmö Sommelierutbildning och hos Vinkällan. Därefter kan man ansöka om medlemskap i Svenska Sommelierföreningen som har ett hundratal medlemmar. Endast den som är verksam inom yrket kan bli medlem i Svenska Sommelierföreningen. /Minty
3 kommentarer:
Du är
Annika Lantz
Trygghetsfaktor: 29 %
Oroad av informationsfloden, för du kan inte strunta i den.
Du vill ta del av allt. Och allt bara fortsätter hända!
Ta ett djupt andetag och ägna dig sen bara åt det du tycker är allra viktigast.
Om jobbet du har är konventionellt är dina fritidssysslor avancerade.
Lämpliga yrken: Projektledare på reklambyrå, Underbetald i TV-branschen, Underhållare.
/Minty
Du är
Charlotte Permell
Trygghetsfaktor: 43 %
Du är trygg i mitten, men du drar lite åt det mer okonventionella hållet.
En balanserad livsföring med inslag av individualism och spänning.
Du vill absolut ha nya upplevelser, men bara på därtill avsatt tid.
Du har lätt att bli anställd.
Lämpliga yrken: Sommelier, Inredare, Arbeta till sjöss.
/The Northern light goes till sjöss.
En sommelier är idag den person som ansvarar för dryckerna på en restaurang. Sommelieren sköter inköp, gör vinlistor och hjälper kunderna att välja ett vin som passar bra till maten. I Sverige finns det fyra utbildningar där man blir diplomerad sommelier. På Restaurangakademien, på Restauranghögskolan i Grythyttan, Malmö Sommelierutbildning och hos Vinkällan. Därefter kan man ansöka om medlemskap i Svenska Sommelierföreningen som har ett hundratal medlemmar. Endast den som är verksam inom yrket kan bli medlem i Svenska Sommelierföreningen.
/Minty
Skicka en kommentar